Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Olet täällä

Toimitusehdot

Rekisteröityessään verkkokauppaan tai ostaessaan tuotteita verkkokaupasta asiakas hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Asiakkaan antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan verkkokaupan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, käyttäjätunnus ja salasana. Joensuun kaupunki ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

Käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Asiakas sitoutuu säilyttämään ja käyttämään tunnuksiaan siten, etteivät ulkopuoliset saa niitä haltuunsa. Mikäli salasana unohtuu, asiakas voi tilata uuden verkkokaupan sivuilta. Käyttäjätunnuksena toimivan sähköpostiosoitteen asiakas voi muuttaa sisään kirjauduttuaan verkkokaupan Omat tiedot -sivulla. Asiakas vastaa kaikista käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä ja tilauksista ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja.

Tilaaminen

Tilaaminen Joensuun kaupungin verkkokaupasta onnistuu välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Kun tilaus kirjautuu järjestelmäämme, asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostilla. Verkkokaupan ostokset maksetaan verkkopankkitunnuksilla tilauksen tekemisen yhteydessä.

Joensuun kaupungin verkkokaupasta ei ole toistaiseksi mahdollista tilata tuotteita Suomen ulkopuolelle.

Hinnat ja arvonlisävero

Verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa voimassa oleva hinta on se, joka on esillä verkkokaupan hinnastossa tilaushetkellä. Verkkokaupan hinnat voivat osin poiketa muiden myyntipisteiden hinnoista. Verkkokaupan hinnat eivät ole voimassa muissa myyntipisteissä (esim. museokaupoissa). Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat on merkitty euroina (EUR). Tuotteiden hintaan lisätään toimituskulut, jotka määräytyvät tilauksen painon mukaan.

Joensuun kaupungin verkkokaupassa näkyvät tuotehinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan postitse asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan suomalaiseen toimitusosoitteeseen. Jos toimitus ei vastaa tilausta tai toimituksessa ilmenee kuljetus- tai muu vaurio, tulee asiasta tehdä välittömästi huomautus Joensuun kaupungin verkkokaupan sivujen kautta.

Huomautus on tehtävä seitsemän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta tai vastaanottamisesta.

Toimitusaika

Mikäli tuote on varastossamme, lähetämme tuotteen 2–7 työpäivän sisällä tilauksen rekisteröitymisestä järjestelmäämme. Tuotteet toimitetaan postitse. Asiakas saa tuotteen lähettämisestä ilmoituksen sähköpostilla.

Mikäli asiakas tarvitsee tuotteet tiettyyn päivämäärään mennessä, pyydämme ilmoittamaan asiasta tilauksen viestikentässä.

Palautukset

Kaikilla tuotteillamme on neljäntoista (14) päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja alkuperäisen tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja, ellei toimituksessa ole selkeää toimittajasta johtuvaa virhettä.

Tuotteiden palautuksista on aina sovittava erikseen toimittajan kanssa. Pyydämme asiakasta ottamaan yhteyttä toimittajaan ennen tuotteen palauttamista. Joensuun museoiden tuotteiden toimittamisesta vastaa Joensuun taidemuseo, taidemuseo@jns.fi. Tuotteet palautetaan osoitteella Joensuun taidemuseo, Kirkkokatu 23, 80100 Joensuu.

Osallistumisen peruminen

Ostetun osallistumisen muuttamisesta tai perumisesta on aina sovittava erikseen. Peruutustapauksissa maksu palautetaan vain sairastapauksessa. Sairastapaus todennetaan lääkärin- tai sairaanhoitajan antamalla todistuksella. Pyydämme asiakasta ottamaan yhteyttä siihen yhteyshenkilöön (leiripäällikkö, uimakouluista vastaava tms.), jonka tiedot on mainittu osallistujille lähetyn tiedotteen yhteydessä. Yhteyshenkilöiden tiedot löytyvät myös Joensuun kaupungin nettisivuilta.

Joensuun kaupunki voi peruuttaa leirin, retken tai uimakoulun osallistujamäärän jäädessä alle määritellyn minimiosallistujamäärän. Leirin, retken tai uimakoulun peruuntuessa ostajaksi rekisteröityneeseen henkilöön otetaan yhteyttä Joensuun kaupungin toimesta. Maksettu osallistumismaksu palautetaan. Joensuun kaupungilla ei ole velvollisuutta tarjota vastaavaa toimintaa peruuntuneen tilalle.

Mahdollinen avustaja voi osallistua maksutta.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Verifone Finland Oy (0943819-9) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii perinteisen verkkomaksamisen tavoin.

Ylivoimainen este

Joensuun kaupungin verkkokauppa ei vastaa tilauksen toimituksen estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisesta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta tai vienti- ja tuontikiellosta.

Riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa Suomen lain mukaan.